Afscheid complexbeheerder Dominique Herrenberg

Op vrijdagmorgen 29 juli heeft de bewonersvereniging tijdens het koffie-uurtje Dominique bedankt voor haar inzet voor de bewoners van Zaanstroom.

Vanwege de vakantie waren er niet zoveel koffiedrinkers, maar onze voorzitter Henk Stoop  hield toch een toespraakje waarmee hij de goede verstandhouding tussen Dominique en bestuur en leden van de vereniging memoreerde.

Op het jaarfeest op 27 augustus zal het afscheid nog een dunnetjes worden overgedaan, ook wordt dan de nieuwe complexbeheerder voorgesteld.

Met een fraaie bos bloemen werd  Dominique’s  afscheid luister bij gezet, waarna zij vertelde altijd met veel plezier op ons complex heeft gewerkt. Maar op haar nieuwe werkplek bij Parteon, het Klanten Informatie Centrum (KIC), zal ze vast nog wel eens Zaanstromers aan de telefoon krijgen.

Categories: Nieuws